24. jun. 2012

Uh Oh, hyldeblomster dyppet i pandekagedej

Idag var mig og min familie ude og plukke friske hyldeblomster og friske jordbær. Også selvom det piskede ned. Så måtte vi jo bare hoppe i regntøjet. Her til aften lavede vi så en lækker desert, som var hyldeblomst, dyppet i pandekagedej. 
________________________________

Man tager de friske hyldeblomster, de skal bare være rå, man man laver en pandekagedej og dypper hyldeblomsterne i dejen. Ikke det hele, kun det yderste, hvor blomsterne sidder. Man steger dem lidt på panden, så de bliver sprøde og så kan man ellers bare spise dem, også blomsterne, bare ikke stilkene, med jordbær, sukker, honning, sirup eller marmelade. Hvad man nu har lyst til. 
Det smager suuuuper lækkert!:-D

Wiiii! Så er det snart sommerferie!

Knus Signe









Ingen kommentarer:

Send en kommentar